Prana Nederland leert jou over geldzaken die je niet van huis uit hebt meegekregen en niet op school hebt geleerd.

Wij geloven in een financieel sterk leven voor iedereen. Dit geloof is ons niet zomaar komen aanwaaien. Wij zien veel mensen vandaag de dag worstelen met hun financiën. Dat gaat veel verder dan alleen maar zorgen maken over de rekeningen. Door financiële problemen, krijgt men zelfs last van mentale en fysieke klachten, raken ze in een sociaal isolement. Hun gedrag, gezondheid en hele leven wordt beïnvloed door schaarste aan geld.

 

Het leven is meer dan van maand tot maand financieel (over)leven. Ook geloven wij dat iedereen ergens de wens heeft iets te willen betekenen in de eigen omgeving. Het geven van betekenis in het eigen leven, binnen het gezin, binnen de organisatie en ook in onze maatschappij, kan alleen als men mentaal gezond en vitaal is. Hierin willen wij als Prana Nederland van betekenis zijn.

 

Onze focus is financiële gezondheid en wij zijn gespecialiseerd in preventie bij geldzaken en geldzorgen. Met onze diensten helpen wij werkgevers en burgers in het hebben en het behouden van een financieel gezonde werkvloer en huishouding.

Dat is hard nodig; 1 op de 6 werknemers meldt zich ziek door financiële problemen.

Onze impact

2136

MENSEN FINANCIEEL STERKER GEMAAKT

8.8

WAARDERING VOOR ONZE DIENSTEN

€ 6,27

MILJOEN BESPARING

 DOOR ONZE INZET

16.447

GEMIDDELDE BESPARING WERKNEMER MET LOONBESLAG

Onze missie is om eind 2021 van betekenis te zijn geweest bij

25 werkgevers, 1.000 werknemers